Gratis Proefpakket
<<   Een website:
        Complete websites en huisstijl
        Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


<< Een gratis proefpakket:
        Wilt u afslanken, aankomen of
        weten hoe het er met uw gezondheid voor staat?

© 2011 Compaan 4U - Alle rechten voorbehouden.
                             |                                                                            |                                                        |                                                    |        
Bijlessen

Compaan 4U biedt bijlessen in voornamelijk de vakken wiskunde en natuurkunde voor het middelbaar onderwijs; van vmbo tot en met vwo. Andere vakken zijn ook mogelijk, maar dat wordt van leerling tot leerling bekeken. Door de samenwerking met de Bijleswinkel kunnen voor alle andere niveaus en vakken ook andere docenten gevonden worden.

De bijlessen worden aangeboden in Purmerend. De lessen kunnen in een groepje worden gegeven van maximaal 4 leerlingen of individueel. De lessen worden gegeven in de  Bijleswinkel van Befrankly. Lokatie: Narcissenstraat 24 te Purmerend

Uitgangspunt is dat de lessen daadwerkelijk bij de normale lessen aansluiten. Er wordt van de leerlingen verwacht dat ze in de les meedoen en dat ze zo goed mogelijk het huiswerk proberen te maken. Ook wordt verwacht dat de leerlingen de bijlessen voorbereiden door van te voren vragen/onderwerpen te bedenken die dan tijdens de behandeld kunnen worden. Richting het eindexamen zullen de eindexamen-kandidaten veel oefenen met eindexamens.

Waar nodig zullen met de leerlingen coachingsgesprekken gevoerd worden tijdens of naast de bijlessen. Onderwerpen voor dit soort gesprekken zijn o.a. beroepskeuze, studiekeuze, faalangst, etc.

De tarieven zijn:
  • Individueel tarief: 42,50 per lesuur.
  • Groepstarief: 22,50 per lesuur.

De kosten zullen achteraf, aan het eind van de maand per factuur in rekening worden gebracht.


Vraag hier informatie aan."Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase.
Just take the first step."

Dr. Martin Luther King Jr. (1929- 1968)

______________________
strato_logo_wit