Gratis Proefpakket
<<   Een website:
        Complete websites en huisstijl
        Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


<< Een gratis proefpakket:
        Wilt u afslanken, aankomen of
        weten hoe het er met uw gezondheid voor staat?

© 2011 Compaan 4U - Alle rechten voorbehouden.
                             |                                                                            |                                                        |                                                    |        
Coaching

Coaching is een individueel traject, bedoeld om uw (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en/of bij te sturen. Coaching gebeurt door persoonsgerichte feedback en door u in uw eigen spiegel te laten kijken. Zo krijgt u greep op uw eigen leven en komt u meer in de rol van regisseur in plaats van toeschouwer.

Coaching betekent vooral de juiste vragen stellen die u prikkelen tot zelfonderzoek. Door coaching maakt u als het ware even een pas opzij. De ene keer kijkt u tijdens de coachingsgesprekken samen met de coach op een afstand naar uw eigen handelen, ideeën en visie. Dan weer zit u midden in een vraagstuk waarbij u samen op zoek gaat naar een passend antwoord.

Na iedere afspraak krijgt u opdrachten mee om verder te oefenen of om uit te werken. De resultaten koppelt u het volgende gesprek terug en waar nodig gaan we nog verder ‘fijnslijpen’.

De manier waarop u zaken en gedrag anders gaat aanpakken moet bij u passen, het zijn immers geen kunstjes, maar u maakt het u eigen in de loop van de coaching.


Vraag hier informatie aan."Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase.
Just take the first step."

Dr. Martin Luther King Jr. (1929- 1968)

______________________
strato_logo_wit