Gratis Proefpakket
<<   Een website:
        Complete websites en huisstijl
        Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


<< Een gratis proefpakket:
        Wilt u afslanken, aankomen of
        weten hoe het er met uw gezondheid voor staat?

                             |                                                                            |                                                        |                                                    |        
Wat kan Compaan 4U voor u betekenen?

Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Alle mogelijkheden hebben te maken met training, coaching en begeleiding. Onze doelstelling is om maatwerk te leveren op een niet standaard manier. Het voordeel van een klein bedrijf is dat we niet vast zitten aan vaste structuren. Wij werken ook met verschillende bedrijven samen. Kijk voor onze partners op de links pagina.

Kijk voor de uitgebreide beschrijving van onze werkzaamheden in het linker menu. Hieronder een korte beschrijving.

Voeding
Wij begeleiden mensen die willen afslanken, aankomen of interesse hebben in gezonde voeding. Verder begeleiden wij sporters met het aanpassen van hun voedingspatroon. Wij hebben ook een uitgebreide uiterlijke verzorgingslijn. (Voeding voor de buitenkant)

Bijlessen
Op het gebied van wiskunde wordt er bijles gegeven aan leerlingen van vmbo klas 1 tot en met vwo 6. Deze lessen kunnen individueel zijn of in een groepje van maximaal 4 leerlingen. Andere vakken of niveau's zijn op aanvraag. De lessen vinden plaats in samenwerking met de Bijleswinkel.

Coaching
Onze coaching komt natuurlijk tot uiting in de verschillende onderdelen. Het is echter ook mogelijk om een coachingscyclus af te spreken gericht op gedragsverandering of het behalen van bepaalde levensdoelen.

Gastouder
Voor kinderen uit Purmerend. Het liefst in de omgeving van de Wheermolen.

Webdesign
In samenwerking met MariŽlle Kijser kunnen wij maatwerk bieden op het gebied van websites en huisstijlen.

Extra Inkomen
Wij bieden een complete franchise mogelijkheid voor mensen die geÔnteresseerd zijn in het starten van een eigen onderneming of die op zoek zijn naar een extra inkomen.
______________________


"Als vertrouwen en maatwerk belangrijk voor u is."

strato_logo_wit
© 2011 Compaan 4U - Alle rechten voorbehouden.