Gratis Proefpakket
<<   Een website:
        Complete websites en huisstijl
        Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


<< Een gratis proefpakket:
        Wilt u afslanken, aankomen of
        weten hoe het er met uw gezondheid voor staat?

© 2011 Compaan 4U - Alle rechten voorbehouden.
                             |                                                                            |                                                        |                                                    |        
Gastouder

Compaan 4u biedt gastouderopvang voor kinderen tot 12 jaar. Het meest praktisch is het als het kind in de Wheermolen of omgeving woont. Als het kind naar school gaat is het handig als het kind naar de o.b.s. de Wheermolen gaat. Andere mogelijkheden zijn er in overleg.

De gastouderopvang van Compaan 4U is huiselijk en ongedwongen. Het maken en ondersteunen bij huiswerk is mogelijk. Er is regelmatig contact met de ouders.

De gastouderopvang vindt plaats na koppeling via Tinteltuin, Berend Botje of Mr. Nosey. De internetadressen kunt u vinden bij onze links.

Inge heeft meerdere trainingen gevolgd over voeding en uiterlijke verzorging. Verder heeft ze een diploma Welzijn, een certificaat voor kinder-ehbo, heeft ze de Gastouder Academie doorlopen en heeft ze meerdere trainingen gevolgd via de gastouderbureau's. Ze is hiermee een gecertificeerd en geregistreerd gastouder. Ga naar het register.


Vraag hier informatie aan.

"Het opgroeien van een kind is de belangrijkste fase van een mensenleven."

______________________
strato_logo_wit