© 2011 Compaan 4U - Alle rechten voorbehouden.
                             |                                                                            |                                                        |                                                    |        
Gratis Proefpakket
<<   Een website:
        Complete websites en huisstijl
        Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


<< Een gratis proefpakket:
        Wilt u afslanken, aankomen of
        weten hoe het er met uw gezondheid voor staat?

Arnoud is Wiskunde docent op het AOC Clusius College in Amsterdam-Noord. Dit is een groenschool voor vmbo. Hij geeft sinds 1997 les en sinds 1990 geeft hij bijles aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. Arnoud heeft meerdere coachingcursussen gevolgd en ook al vele mensen begeleid. Toen zijn vrouw een eigen bedrijf begon, zag hij dat als een mogelijkheid om samen iets moois op te bouwen.

Bij Compaan 4U verzorgt hij de coachingskant, de bijlessen en verzorgt hij trainingen over voeding. Verder begleidt hij mensen in het hebben van een eigen zaak. Ook maakt hij samen met Marielle Kijser websites.
Inge is in 2005 voor zichzelf begonnen. Ze heeft zo veel tijd voor haar 2 kinderen en kan dat leuk combineren met de gastouderwerkzaamheden.

Ze heeft meerdere trainingen gevolgd over voeding en uiterlijke verzorging. Verder heeft ze een diploma Welzijn, een certificaat voor kinder-ehbo, heeft ze de Gastouder Academie doorlopen en heeft ze meerdere trainingen gevolgd via de gastouderbureau's. Ze is hiermee een gecertificeerd en geregistreerd gastouder. Ga naar het register.

Bij Compaan 4U verzorgd zij de gastouderopvang en de begeleiding van de klanten.
Wie zijn wij?


Wij zijn Arnoud en Inge Compaan. Samen hebben wij een bedrijf met vele mogelijkheden, maar alle mogelijkheden hebben te maken met coaching, training of begeleiding.


"Als vertrouwen en maatwerk belangrijk voor u is."

______________________
strato_logo_wit